een indruk


dsc06226Wat is er te doen?
Rond de boerderij staat overal hekwerk en het terrein heeft een totale oppervlakte van 4200 m2. De kinderen kunnen fietsen, skaten, rolschaatsen, skelteren, steppen enz. In de zomer is er ook een glijbaan en zandbak en bij mooi weer een zwembad. Voor alle leeftijden is er genoeg aanbod. (loopfietsje, steppen, zachte ballen, voetballen, poppenwagens enz). Voor de kleintjes die nog slapen is er een babykamer met alles er op en aan. In de grote leefkeuken staat ook een box (indien baby aanwezig). Verder heel veel knutselmateriaal. Aan feestdagen en seizoenen wordt ook aandacht besteed.

 

 

dsc06434Wat is er verder op de boerderij?
Traktor, paarden, mini-pony’s en mini-koeien, krielkippen, poezen en twee honden.Tevens is er een moestuin. In het voorjaar worden er veulentjes geboren. Wij wonen in een buitengebied en wat lijkt op het glooiende landschap van Limburg. Het bos is op loopafstand. Aan de overkant van de boerderij zijn de weilanden van de stadsboerderij gelegen.

 

 

 

dsc06589

Opvang
5 dagen per week, zeer flexibele opvang in overleg, voor de kleinere kinderen is er over het algemeen een vast ritme. De grotere kinderen mogen grotendeels zelf kiezen uit een aanbod. Wel zijn er gezamenlijke activiteiten o.a. het eten, drinken en wandelen. Indien noodzakelijk kunnen de kinderen mee-eten in het gezin. Wij maken gebruik van gezonde verantwoorde producten o.a. fruit, brood en beleg en drinken.

 

 

Gastouderopvang Vrij-Buiten
Thea Hoogveldt
Bosweg 48
6822 LT Arnhem
T.06-81519319
E. info@gastouderopvangvrijbuiten.nl